Dildo eller vibrator? Så väljer du rätt


Dildo eller vibrator? Så väljer du rätt

Vad är skillnaden?

Skillnaden mellan en dildo och en vibrator är enkel: en dildo vibrerar inte. En vibrator vibrerar.

En dildo har alltid som syfte att penetrera, även om den kan användas på andra sätt än enbart för penetration. Det finns såklart massor av olika dildos på marknaden i alla möjliga utföranden. Är nu ny och vill köpa en bra dildo så kan vi verkligen rekommendera denna butik. De har bäst utbud, priser och leveranser. De är även enkla att handla hos som en nybörjare.

Vibratorer har inte alltid som syfte att penetrera för att ge stimulans, men kan absolut ha det också. Vissa vibratorer stimulerar endast klitoris och inget annat, medan andra både penetrerar och stimulerar. Man kan även hitta andra vibratorer som är till för att massera olika delar av kroppen, och de skiljer sig i storlek, textur och färg. Vi rekommenderar samma butik när du ska handla en vibrator.

Hur man väljer rätt dildo eller vibrator

Det viktigaste är att prova sig fram. I början så tycker vi att du ska gå på ren känsla. Välj egenskaper du tycker är spännande och som du verkligen vill prova och känna på. Efter du provat din första sexleksak så kan du sedan använda din upplevelse med den som grund för nästa köp. Det viktigaste är att du inte räds prova och vågar sätta igång. Det kanske inte blir helt perfekt val första gången, men då har du börjat din resa in i njutningens värld.

Så till ditt första köp: börja med att först identifiera den typ av upplevelse och njutning som du verkligen vill ha. Du kan alltså välja mellan en leksak som penetrerar eller en som vibrerar. Överväg sedan vilken storlek och form du är sugen på att prova först. Välj sedan ett material som du är intresserad av att prova först. Den måste vara fri från kemikalier och inte leda till allergier.

Rösta

0 poäng
Upvote Downvote

+ Det finns inga kommentarer

Lägg till din egna