Elcykel Epoque Lynx – Recension


Elcykel Epoque Lynx – Recension

En elassisterad cykel är troligen det smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du ofta åker kortare sträckor. Med Epoque Lynx avverkar enkelt en mil på 25 min och du betalar kolossalt mycket mindre än om du skulle ta miljöboven bilen. Du kommer fram i tid, parkerar nästan var som helst (och dessutom gratis!) och tar ditt ansvar för miljön.

Epox Lynx utgörs av en användarvänlig drivlina som kombinerar en mäktig elmotor på 250 watt med ett kapabelt batteri, vilket sammantaget ger dig den där långa räckvidden och en helt bekymmersfri uppladning. Epoque Lynx är utrustad med en underhållsfri navväxel från Shimano och en pålitlig inkapslad fotbroms. Kombinerat med en smidig v-broms framtill ger detta en effektiv bromsförmåga i nästan alla typer av väderlek.

Men det kanske bästa av allt är att du i sadeln på din Epoque Lynx hinner uppleva världen med alla dina sinnen, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuffa motvindslöpor utan att bli det minsta svettig. Förutom det slipper du också trista vägtullar i storstäderna. Välj mellan 3- eller 7-växlad elcykel i en klassisk modell.

Den 7-växlade Epoque Lynx är en imponerande prisvärd elcykel där helheten andas välbalanserad funktion. Köp här fr. 9 999 kr (ord pris fr. 11 990 kr)

Rösta

3 poäng
Upvote Downvote

+ Det finns inga kommentarer

Lägg till din egna