Res till vackra Hotell Tylösand i sommar


Res till vackra Hotell Tylösand i sommar

Sommar, nöjen och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Åk dit med din älskling, kompisarna, familjen eller vem som helst som förtjänar några oförglömliga dagar med den ultimata avkopplingen och energikicken där västkusten är som somrigast. Missa inte att boka deras förmånliga sommarpaket där du får allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid.

Ingen sommar utan Tylösand, säger de själva och kommer man hit en solig dag under sommarsäsong är det är inte svårt att förstå varför. Förutom en helt underbar strand kan man nämligen njuta av ett sommarprogram som heter duga. Strax efter klockan 14 börjar strandens gäster röra sig mot hotellets After Beach, och sedan är det full rulle hela kvällen på hotellets barer och nattklubb.

Hotel Tylösand bjuder även på konstupplevelser i form av fotoutställningar och utställda konstverk. De flesta är till salu och man kan plocka med sig en katalog från receptionen där både namn och pris är listade.

I relaxavdelningen kan man njuta av den eukalyptus-doftande ångbastun´och tystnaden. Man kan testa den japanska kneippen (fotbadsbehandling) samt ta in den spektakulära utsikten i utomhuspoolen. Det finns även en mängd behandlingar att tillgå och självklart ett välutrustat gym. Allt du behöver för en avslappnande sommar.

Vi ses i Tylösand tylosand.se/sommar

Rösta

0 poäng
Upvote Downvote

+ Det finns inga kommentarer

Lägg till din egna