Så väljer du rätt typ av dildo – Stor guide


Så väljer du rätt typ av dildo – Stor guide

Användandet av sexleksaker och specifikt av dildos blir mer och mer populärt. De används för att ge och få njutning, i alla olika typer av sammanhang. I denna artikel ska vi ta en titt på hur en dildo ska och kan användas.

Du hittar bäst utbud av dildos att köpa här.

Sexleksaker har utvecklats i rask takt under de senaste åren – i takt med att vi börjar spräcka de många myterna och tabuera om sex. Variationen är idag så stor bland sexleksaker att ett av de största problemen folk har är att lyckas välja och hitta till rätt dildo för just sig själv. Det finns så många olika typer av sexleksaker på marknaden och även om de som liknar varandra har ofta olika egenskaper.

I denna artikel vill vi klargöra hur du använder en dildo på rätt sätt. Så här använder du olika typer av dildos:

1. Anatomiskt korrekta dildos

Dessa dildos är nästan identiska kopior av en penis. Ofta kan man se alla detaljer, såsom ollonet, venerna och nervändarna. Det vissa butiker som till och med tillverkar skräddarsydda dildos som simulerar den penis som du alltid drömt om. Det finns andra butiker som låter dig avgjuta din egna eller din partners penis för en oförglömlig upplevelse.

2. Enkla dildos

Denna typ av dildo är också penisformad, men saknar detaljer. De är ofta helt släta och enkelt formade. Det är enkelt att hitta en bra enkel dildo till ett vettigt pris. Detta kan vara en bra startpunkt för att börja experimentera med, tills man blivit lite mer självsäker.

3. Dubbeldildos

Dubbeldildos är avsevärt längre än vanliga dildos och har två likformade ändar som kan föras in samtidigt. Dubbeldildos är den perfekta sexleksaken för dubbel njutning. Du kan använda en dubbeldildo på egen hand och på så vis uppleva hur det känns att bli helt fylld. Eller utforska ny njutning tillsammans med din partner. Med hjälp av dubbeldildos kan ni båda få maximal njutning och tillfredsställelse samtidigt. Lesbiska par använder dem ofta för att ge varandra njutning på samma gång.

4. G-punktsdildos

G-punkten är hos kvinnor en källa för njutning som många lär känna på nära håll. Det är inte alltid möjligt att få denna typ av stimulans med sina händer, och det är vad som gör denna typ av dildo speciell. En G-punktsdildo kännetecknas vid att denne dildo har en lätt böjning som gör det möjligt för dig att nå det området där din G-punkt sitter. En G-punktsdildo är till för dig som älskar G-punktsstimulation och som drömmer om att uppnå den djupa och rörande G-punktsorgasmen.

5. Analdildos

Analdildos är nästan alltid betydligt smalare än de andra typerna av dildos, av uppenbara skäl. Många modeller av analdildos har en spets som är något vinklad. Detta så att denna dildo inte ska kunna passa helt och hållet i anus, eftersom det medför en risk. Men en analdildo är i slutändan ändå en helt vanlig dildo, som har utformats med tanke på analstimulans. Som nämns så är det kännetecknande hos en analdildon att den är lite smalare, speciellt toppen för att den ska vara enkel att föra in. Kom ihåg att använda rikligt med analt glidmedel så blir det skönare.

Rösta

1 poäng
Upvote Downvote

+ Det finns inga kommentarer

Lägg till din egna