Vad är en dildo?


Vad är en dildo?

En dildo är en sexleksak som kan användas vid samlag eller för att onanera. En dildo kan beskrivas som en abstrakt penis som kommer i olika storlekar, både i sin längd och omkrets. Många dildos har olika former i ändarna som kan användas för att penetrera och ge njutning.

Du hittar bäst utbud av dildos att köpa här.

En dildo kan tillverkas  i en rad olika material. De olika materialen har olika egenskaper som kan uppskattas av olika anledningar. Det finns dildoar av rostfritt stål som av vissa uppskattas för sin tyngd eller möjligheten att värmas eller kylas. Även dildos av glas är ganska vanliga och uppskattas ofta för sina fantasifulla former. Oavsett vad den är gjord av så rekommenderar vi dock att köpa hypoallergena varianter för att undvika hudutslag.

Storleken på en dildo kan variera kraftigt beroende på användningsområde och material. Studien Databasanalys av 1500 löspenisar visar tecken på att medelstorleken för den införbara delen av en dildo är cirka 21% längre i jämförelse med medelstorleken hos en mänsklig penis. Studien visade dock också att medelomkretsen är ungefär samma hos dildos som hos människan.

Även formen på en dildo kan såklart variera kraftigt, från att vara realistisk och penisliknande till att vara designad i olika funktionella och fantasifulla former.

En dildo är olik en vibrator i och med att en dildo inte har förmåga att vibrera av sig själv.

Rösta

0 poäng
Upvote Downvote

+ Det finns inga kommentarer

Lägg till din egna